Vakantiehuisjes in de Zuidelijke Grote laagvlakte

Heerlijke vakantiehuizen in de Zuidelijke Grote laagvlakte

Hieronder vind je een uitgebreide selectie leuke vakantiehuisjes, villa's en appartementen in Zuidelijke Grote laagvlakte in Hongarije. Het aanbod wordt verzorgd door Locus Solus, waar je de mooiste vakantiewoningen van Europa vindt.

Klik op de link voor meer informatie en om meer foto's te bekijken.

Gyula/szanazug, Hongarije: Gyula/Szanazug

Voor 6 personen

vakantiehuisje: Gyula/SzanazugDit twee verdiepingen tellende familiehuis is gelegen in een prachtige Zuid-Hongaarse stad aan de oevers van de rivier de Kőrös. De inrichting van het huis voldoet aan alle verwachtingen, hier vindt u ruime, lichte kamers en meubels van hoge kwaliteit zorgen voor het juiste comfort voor een groter gezin. Er is veel ruimte in de tuin, met een zwembad, ligstoelen en een barbecue. De bezienswaardigheden van de stad: het kasteel, de historische binnenstad en het kasteelbad bieden een verscheidenheid aan ontspanning en mogelijkheden voor mooie ervaringen.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Makó, Hongarije: Makó

Voor 4 personen

vakantiehuisje: MakóEen goed onderhouden appartement waar het geliefde huisdier van harte welkom is. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping in een appartementencomplex in Makó. De bekende thermale spa Hagymátikum bevindt zich in de directe omgeving (200 m). Hier wordt gezondheid een droomvakantie. Recreatiebad, kinderbad, spa, zwembad, sauna, speelhuis, babybrij ruimte, behandelkamer, tandarts, restaurant, zoutgrot, rode wijn bad, dompelbad, grot zwembad, buitenbaden met reuzenglijbaan, om een paar die het prachtige terrein te bieden heeft te noemen. Het geneeskrachtige water is geschikt voor de behandeling van degeneratieve aandoeningen van de gewrichten en de wervelkolom, zenuwen en gewrichten en hun ontsteking, verlamming, na breuken maar ook voor gynaecologische problemen. Makó is ook een leuke plek om te ontspannen tijdens een wandeling. Geniet van je vakantie en doe iets voor je gezondheid. Natuurlijk kun je ook zwemmen in de rivier op 2000 m aan de kust of genieten van visplezier. Het appartement is winterklaar, zodat u ook in het koelere seizoen van deze vakantie kunt genieten. In het pand vindt u ook de appartementen HU-3221 en HU-3220, zodat u met meerdere gasten kunt reizen. We wensen je veel rust.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Békésszentandrás, Hongarije: Békésszentandrás

Voor 7 personen

vakantiehuisje: BékésszentandrásVakantiehuis met praktische en familiegerichte inrichting direct aan de rivieroever. Prive boot en waterfiets, bovengronds zwembad en speeltoestellen aanwezig. Gezamelijke oprit. Op zondag ALLEEN aankomst / vertrek mogelijk.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Kiskunmajsa, Hongarije: Kiskunmajsa

Voor 4 personen

vakantiehuisje: KiskunmajsaHier vindt u een prachtig vakantiehuis direct aan een van de beroemdste kuuroorden in Hongarije. Het thermale bad direct in het dorp en het ligt op slechts 400 meter van dit huisje. Vissen op ongeveer 1500 meter afstand.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 3 personen

vakantiehuisje: MórahalomIn Mórahalom bieden wij u 3 mooie en gezellige appartementen. De twee andere eigenschappen zijn UTE 108 en UTE 110. Ze bevinden zich allemaal op de begane grond. Alle kamers hebben een mooi overdekt terras. Het tuinmeubilair en de barbecue worden gedeeld met de andere huurders. Er is een zandbak beschikbaar. Het dichtstbijzijnde thermale bad ligt op slechts 450 meter afstand. Vissende liefhebbers zullen hier ook waar voor hun geld krijgen, want vissen is alleen mogelijk op een afstand van ongeveer 3 km. Goede restaurants zijn net zo dichtbij als de mogelijkheid om boodschappen te doen. Een vakantie om je goed te voelen en voor je gezondheid.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Makó, Hongarije: Makó

Voor 7 personen

vakantiehuisje: MakóEen goed onderhouden appartement waar het geliefde huisdier van harte welkom is. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping in een appartementencomplex in Makó. De bekende thermale spa Hagymátikum bevindt zich in de directe omgeving (200 m). Hier wordt gezondheid een droomvakantie. Recreatiebad, kinderbad, spa, zwembad, sauna, speelhuis, babybrij ruimte, behandelkamer, tandarts, restaurant, zoutgrot, rode wijn bad, dompelbad, grot zwembad, buitenbaden met reuzenglijbaan, om een paar die het prachtige terrein te bieden heeft te noemen. Het geneeskrachtige water is geschikt voor de behandeling van degeneratieve aandoeningen van de gewrichten en de wervelkolom, zenuwen en gewrichten en hun ontsteking, verlamming, na breuken maar ook voor gynaecologische problemen. Makó is ook een leuke plek om te ontspannen tijdens een wandeling. Geniet van je vakantie en doe iets voor je gezondheid. Natuurlijk kun je ook zwemmen in de rivier op 2000 m aan de kust of genieten van visplezier. Het appartement is winterklaar, zodat u ook in het koelere seizoen van deze vakantie kunt genieten. In het pand vindt u ook de appartementen HU-3221 en HU-3219, zodat u met meerdere gasten kunt reizen. We wensen je veel rust.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tabdi, Hongarije: Tabdi

Voor 6 personen

vakantiehuisje: TabdiIn Tabdi bieden wij dit geschikt voor 4-persoons appartement op de begane grond. Het huis heeft een heel bijzondere charme en voor de kleintjes biedt de eigenaar een kinderbedje en een kinderstoel, maar het huisdier is hier ook welkom. HU-3411 bevindt zich ook in deze accommodatie, zodat grotere gezinnen of vrienden samen vakantie kunnen vieren. Het appartement is zeer goed onderhouden en heel mooi en comfortabel ingericht. Vissende liefhebbers zullen blij zijn, want de dichtstbijzijnde visgelegenheid ligt voor de deur, op 10 meter afstand. Natuurliefhebbers komen hier ook op hun kosten, omdat rust en mogelijkheden om daar te wandelen voldoende is. Op het terras kunt u de dag comfortabel beginnen met een ontbijt en eindigen met een heerlijke barbecue. Voor de kinderen is er plezier in de tuin met een trampoline en een schommel. Excursies in de omgeving, z. Bijvoorbeeld, naar Kiskőrös of het prachtige Kiskunsági National Park op u wachten, net als een zeer ontspannen vakantie, wij wensen u hierbij.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tabdi, Hongarije: Tabdi

Voor 4 personen

vakantiehuisje: TabdiIn Tabdi bieden wij dit geschikt voor 4-persoons appartement op de begane grond. Het huis heeft een heel bijzondere charme en voor de kleintjes biedt de eigenaar een kinderbedje en een kinderstoel, maar het huisdier is hier ook welkom. HU-3412 bevindt zich ook in deze accommodatie, zodat grotere gezinnen of vrienden samen vakantie kunnen vieren. Het appartement is zeer goed onderhouden en heel mooi en comfortabel ingericht. Vissende liefhebbers zullen blij zijn, want de dichtstbijzijnde visgelegenheid ligt voor de deur, op 10 meter afstand. Natuurliefhebbers komen hier ook op hun kosten, omdat rust en mogelijkheden om daar te wandelen voldoende is. Op het terras kunt u de dag comfortabel beginnen met een ontbijt en eindigen met een heerlijke barbecue. Voor de kinderen is er plezier in de tuin met een trampoline en een schommel. Excursies in de omgeving, Bijvoorbeeld, naar Kiskőrös of het prachtige Kiskunsági National Park op u wachten, net als een zeer ontspannen vakantie, wij wensen u hierbij.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Kunbaracs, Hongarije: Kunbaracs

Voor 4 personen

vakantiehuisje: KunbaracsKunbaracs is een dorp in de Grote Vlakte in het noorden van de provincie Bács-Kiskun. Hier is het appartement, een ideale accommodatie voor een gezinsvakantie. Aan de rand van het romantische bos, waar de Hongaarse Poesta en de bossen samenkomen, wacht het kleine landhuis op u. De inrichting behoudt de landelijke stijl en combineert deze met moderne elementen. Uw huisdier is welkom en u zult ook HU-3707 vinden. Ontspan in een aangename landelijke omgeving en laat het stressvolle leven van alledag achter je. Groot overdekt terras met barbecue in de tuin. Bospaden wachten op diegenen die een reis willen maken.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Kunbaracs, Hongarije: Kunbaracs

Voor 4 personen

vakantiehuisje: KunbaracsKunbaracs is een dorp in de Grote Vlakte in het noorden van de provincie Bács-Kiskun. Hier is het appartement, een ideale accommodatie voor een gezinsvakantie. Aan de rand van het romantische bos, waar de Hongaarse Poesta en de bossen samenkomen, wacht het appartement met keuken op u op de eerste verdieping van een modern huis. Je huisdier is welkom. HU-3708 is in hetzelfde huis. Ontspan in een aangename landelijke omgeving en laat het stressvolle leven van alledag achter je. Ze liggen op een groen terrein van bijna 30.000 m². Je kunt paardrijden op de boerderij, er is een pony, honden en katten, en er zijn ook goede wandelroutes in de omgeving.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Makó, Hongarije: Makó

Voor 3 personen

vakantiehuisje: MakóEen goed onderhouden appartement waar het geliefde huisdier van harte welkom is. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping in een appartementencomplex in Makó. De bekende thermale spa Hagymátikum bevindt zich in de directe omgeving (200 m). Hier wordt gezondheid een droomvakantie. Recreatiebad, kinderbad, spa, zwembad, sauna, speelhuis, babybrij ruimte, behandelkamer, tandarts, restaurant, zoutgrot, rode wijn bad, dompelbad, grot zwembad, buitenbaden met reuzenglijbaan, om een paar die het prachtige terrein te bieden heeft te noemen. Het geneeskrachtige water is geschikt voor de behandeling van degeneratieve aandoeningen van de gewrichten en de wervelkolom, zenuwen en gewrichten en hun ontsteking, verlamming, na breuken maar ook voor gynaecologische problemen. Makó is ook een leuke plek om te ontspannen tijdens een wandeling. Geniet van je vakantie en doe iets voor je gezondheid. Natuurlijk kun je ook zwemmen in de rivier op 2000 m aan de kust of genieten van visplezier. Het appartement is winterklaar, zodat u ook in het koelere seizoen van deze vakantie kunt genieten. In het pand vindt u ook de appartementen HU-3219 en HU-3220, zodat u met meerdere gasten kunt reizen. We wensen je veel rust.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 10 personen

vakantiehuisje: MórahalomMórahalom ligt 20 km ten westen van Szeged. In een modern familiehuis, op 5-10 minuten lopen van de spa, in een aangename omgeving, wacht dit appartement op jou. De grote, omheinde binnenplaats met gras van het huis biedt parkeergelegenheid en je hebt hier ook barbecuefaciliteiten, zodat niets een leuke avond in goed gezelschap in de weg staat. De attractie van de nederzetting is de spa St. Elisabeth Mórahalmi. Er zijn vier soorten putten met gecertificeerd water in de spa. Andere bezienswaardigheden aan de rand van de stad zijn het meer Madarász en het meer Nagyszéksós met buffelreservaat.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 4 personen

vakantiehuisje: MórahalomIn Mórahalom bieden wij u 3 mooie en gezellige appartementen. De twee andere eigenschappen zijn UTE 107 en UTE 110. Ze bevinden zich allemaal op de begane grond. Alle kamers hebben een mooi overdekt terras. Het tuinmeubilair en de barbecue worden gedeeld met de andere huurders. Er is een zandbak beschikbaar. Het dichtstbijzijnde thermale bad ligt op slechts 450 meter afstand. Vissende liefhebbers zullen hier ook waar voor hun geld krijgen, want vissen is alleen mogelijk op een afstand van ongeveer 3 km. Goede restaurants zijn net zo dichtbij als de mogelijkheid om boodschappen te doen. Een vakantie om je goed te voelen en voor je gezondheid.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 5 personen

vakantiehuisje: MórahalomIn Mórahalom bieden wij u 3 mooie en gezellige appartementen. De andere twee objecten zijn HU-3379 en HU-3378. Ze bevinden zich allemaal op de begane grond en bevinden zich allemaal in één accommodatie, zodat meerdere families of vrienden hier kunnen komen. Natuurlijk kunnen de appartementen ook apart worden gehuurd. Alle kamers hebben een prachtig overdekt terras waar u kunt ontbijten. Op zwoele avonden kan heerlijk gegrild worden. Het tuinmeubilair en de barbecue worden gedeeld met de andere huurders. Probeer onze goede Hongaarse wijnen. Voor de kleintjes is er een zandbak beschikbaar. Slechts ongeveer 450 meter afstand vindt u een van de beroemde thermale baden in Hongarije. Deze staan bekend om hun gunstige effecten. Deze zijn erg populair bij veel gasten. Vissende liefhebbers zullen hier ook waar voor hun geld krijgen, want vissen is alleen mogelijk op een afstand van ongeveer 3 km. Goede restaurants zijn net zo dichtbij als de mogelijkheid om boodschappen te doen. Een vakantie voor welzijn en voor uw gezondheid, ze verdienen het.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Békésszentandrás, Hongarije: Békésszentandrás

Voor 12 personen

vakantiehuisje: BékésszentandrásModern, goed onderhouden vakantiehuis met alle voorzieningen en een smaakvolle, moderne inrichting in Békésszentandrás. Het huis heeft een binnen- en buitenzwembad, een sauna en een barbecueterras. Er is ook een aanlegsteiger voor varen en vissen. Hier wordt echte ontspanning geboden voor families of vriendengroepen. Als een vrijetijdsbesteding, raden we het Arboretum van Szarvas aan als een van de grootste en belangrijkste levende boomverzamelingen in Hongarije, waar je 82 hectare eeuwenoude cipressen en mammoet dennen kunt zien. De nabijgelegen spa- en thermale baden in Túrkeve of Martfű zijn ook zeker een bezoek waard.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 4 personen

vakantiehuisje: MórahalomIn deze eenvoudige en functionele appartementen kunt u een leuke vakantie doorbrengen. Het appartement bevindt zich in een praktisch en ruim huis, waarin het appartement HU-3533 zich bevindt. Daarom kunnen grotere families of vriendengroepen hun vakantie samen doorbrengen. Mórahalom ligt 20 km ten westen van Szeged. De belangrijkste attractie van de plaats is ongetwijfeld de St. Elisabeth Mórahalmi Spa, waar u vier bronnen vindt met gecertificeerd geneeswater. Aan de rand van de stad kunt u een bezoek brengen aan de meren Madarász en het meer van Nagyszéksós, op het laatste is een buffelreservaat te bezoeken.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Gyula, Hongarije: Gyula

Voor 5 personen

vakantiehuisje: GyulaGyula is een historisch kuuroord dat je moet bezoeken als je Hongarije van een andere kant wilt leren kennen. Hier kunt u een ontspannen vakantie verwachten met geschiedenis en cultuur, want hier vindt u genoeg. Maar een geschenk is de plaatselijke spa. Het Burgbad ligt in een prachtig natuurgebied. Deze vakantie voor de gezondheid is geschikt voor het hele gezin. Het hele jaar door kun je een geweldig programma verwachten met kasteeltours en nog veel meer. Het huis, dat in 2015 werd gerenoveerd, biedt ook ontspannende uren in de tuin, heerlijke barbecues op het terras en ligt dicht bij restaurants, winkels en het thermale park.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Mórahalom, Hongarije: Mórahalom

Voor 6 personen

vakantiehuisje: MórahalomIn deze eenvoudige en functionele appartementen kunt u een leuke vakantie doorbrengen. Het appartement bevindt zich in een praktisch en ruim huis waarin het appartement HU-3534 zich bevindt. Daarom kunnen grotere families of vriendengroepen hun vakantie samen doorbrengen. Mórahalom ligt 20 km ten westen van Szeged. De belangrijkste attractie van de plaats is ongetwijfeld de St. Elisabeth Mórahalmi Spa, waar u vier bronnen vindt met gecertificeerd geneeswater. Aan de rand van de stad kunt u een bezoek brengen aan de meren Madarász en het meer van Nagyszéksós, op het laatste is een buffelreservaat te bezoeken.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tips Vakantiehuisjes in de Zuidelijke Grote Laagvlakte